De wereld is de afgelopen jaren compleet verandert: onze samenleving is verandert in een 24-uurs economie. Elwe Special Promotions gaat zeer flexibel om met alle veranderingen om ons heen. Zo zijn onze specialisten 24-7 bereikbaar voor u, draaien onze mensen en machines daar waar nodig 24-7 en houden wij u continue op de hoogte van ontwikkelingen, ook weer 24-7! Door onze flexibele werkwijze zijn wij in staat korte doorlooptijden te realiseren, waarbij de kwaliteit uiteraard gewaarborgd blijft. Om snel te kunnen schakelen werken we ook nauw samen met een netwerk van partners. Ongemerkt komt u onze producten en geleverde diensten overal tegen: in de supermarkt, bij uw kapper, drogist en sportclub, op radio en televisie en zelfs in musea.

Elwe Special Promotions BV is in korte tijd uitgegroeid tot de specialist op het gebied van het maken, opzetten, afvullen en transporteren van Point of Sales materialen. Of het nu gaat om displays, co-packing of verpakkingen, Elwe draait haar hand er niet voor om. Niets is ons vreemd! Op onze beveiligde productie locactie monitoren wij uw POS materialen continue, zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd is.

Ook voor langdurende acties draaien wij onze hand niet om. Bij projecten die meerdere weken of maanden in beslag nemen, werken wij altijd Just In Time, zodat uw voorraden tot een minimum beperkt worden. Wij zorgen dat u altijd real time op de hoogte bent van de status van uw project, hiervoor kunt u via onze inlogpagina de gegevens inzien. Moeten uw materialen in Nederland gedistribueerd worden, of gaan ze naar bijvoorbeeld Engeland, Zwitserland, Duitsland, Vernigde Staten, China, Israel of Italie? Ook hiervoor zijn wij de juiste sparring partner!

En dat voor een zeer concurerende prijs!

Wenst u meer informatie, vrijblijvend advies of een offerte? Neem dan contact met ons op: 053-5745536 of info@elwe.eu.